Reviews

Plaats een review op Facebook
Plaats een review op Google

  • 5 star review  Super Welpen und ein super Züchter .Sind super Glücklich mit unserem Buster

    thumb Patrick Claßen
    6/15/2016

    5 star review  Super! Vandaag gaan buurten. Helemaal goed! 😉

    thumb Ramon Plantaz
    10/25/2014

    5 star review  Onze Bull heet Pebbles ze is nu 14 maandjes oud. Ze is een prachtige bull en ook wij krijgen veel complimentjes over haar. We waren bij Roel en Wendy altijd welkom en ze zijn zekers 1 met hun bullen. Zoals hun het voor elkaar hebben met al hun bullen is zekers een compliment waard. En dit jaar zien we de hele bullen familie voor de 2 de keer weer terug en wat is er nu mooier om mee te maken om alle bullen op een veld te zien spelen. Nogmaals complimenten voor Roel en Wendy.

    thumb Valerie Fakkeldij
    4/10/2014

    5 star review  We zijn de trotse eigenaar van Zoey. Een echte Rebelbully met een top karakter en een goede gezondheid. Roel en Wendy staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en zijn zeer betrokken. Ze fokken pups met liefde en laten ze opgroeien in een huiselijke omgeving met een gemoedelijke sfeer. Een betere start kan je hond niet krijgen!

    thumb Pup Meerkerk
    4/08/2014

    5 star review  Onze ervaring bij de rebel Billy's is super de honden staan daar op nummer 1 en je kan altijd met vragen terecht als je iets wil weten wij hebben een reu van ruim 5 maanden ziet er super uit! We krijgen ook een hoop complimenten hoe hij er uit ziet! Kan alleen maar zeggen een super fokker!!!

    thumb Larissa Rademaker
    4/08/2014

    5 star review  We zijn blij dat we bij Roel en Wendy terecht gekomen zijn na onze zoektocht nr een Bully fokker omdat bij hen de honden in een warme liefdevolle sfeer samen opgroeien. Als je er een pup koopt wordt je heel goed op de hoogte gehouden en kan je erna ook met uw vragen terecht. Hoe zij beiden met hun honden omgaan is TOP!!!!! Wij zijn dan ook supper kontent met onze reu van 7 maand Biru... Bedankt Roel en Wendy ❤️

    thumb Inge De Vos
    3/23/2014

    5 star review  

    thumb Bart Massij
    7/17/2019

    5 star review  Super service

    thumb Rick Biermans
    5/06/2019

    5 star review  Breeder with awesome dogs! Nice character, socialized , and sweet people. still have great contact with Roel and Wendy, its ongoing since 2012.

    thumb Wesley van der ree
    2/24/2019

    5 star review  Zeer tevreden met onze Bully, zeer goede service en zeer geëngageerd, na 6 jaar nog steeds contact en interesse in hun ondertussen flink opgegroeide pups. Zeker een aanrader !!!

    thumb Kris VM
    2/24/2019

    5 star review  Zeer tevreden met onze Bully, zeer goede service en zeer geëngageerd, na 6 jaar nog steeds contact en interesse in hun ondertussen flink opgegroeide pups. Zeker een aanrader !!!

    thumb Kris VM
    2/24/2019

    5 star review  Breeder with awesome dogs! Nice character, socialized , and sweet people

    thumb Wesley van der ree
    2/24/2019